Om mig

Hej! Vad roligt att du har hittat hit! Välkommen! Jag heter Jennie och brinner för smaker, nya och spännande som välbekanta och älskade. Jag har så länge jag kan minnas älskat att vistas i köket och fascinerats av allt fantastiskt som går att skapa där. Förutom att älska köket och maten som lagas där så är jag även vinnare av Sveriges mästerkock 2013. Vilken grej! Detta har gett mig möjligheten att verkligen satsa på maten på heltid och min förhoppning är jag jag kan inspirera andra till att testa nya smaker, och även att våga lita på sig själv mer i köket. Bara du vet vad du tycker är godast! Och övning ger färdighet, ingen föds och springer ett maraton direkt!

Mat är min passion i livet och min familj det jag älskar mest. Jag är gift med Jonas och tillsammans har vi våra fina söner Douglas och Dante som fyller 6 respektive 4 år till sommaren. De ger mig mycket inspiration i vardagen och många härliga skratt. Jag har en svaghet för vackra skor och tycker att marknadsföring (som är mitt “vanliga” jobb) är jättekul. Jag har bott på många ställen i livet och bland dem är, förutom Korea och Sverige, London, New York, Venedig, Washington DC, en sommar i Nice och ett års veckopendlande till Rotterdam. Så klart har jag fått oerhört mycket matinspiration från alla dessa ställen.

Här på bloggen berättar jag om vad som händer i mitt kök, maten jag inspireras av och annat smått och gått i livet. Ibland är det stora saker, ibland små, precis som det är för alla. Så häng med mig på min matresa på tv och hemma, till vardag som fest!

2 thoughts on “Om mig

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s