Asiatisk torskrygg – experiment på lördagskvällen

bild-3

Jag tycker verkligen att torskrygg är väldigt gott. En fantastisk råvara som är extra fin just nu. Mest har jag ätit torskrygg på svenskt manér, vilket jag tycker mycket om. Dock kände jag för att utmana mig själv med torsk som råvara och igår, lördag kväll, lagade jag torskrygg med asiatisk touch. Jag tänkte det skulle bli fint med runda former, så det blev runda tillbehör helt enkelt .Torsken snabbrimmade och bakade på låg värme i ugn och tillbehören blev misosky och brynt sojasmörslungad brysselkål, rädisor, schalottenlök samt enokisvamp. Resultatet? Jodå – det mer än gick ner…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s